Jasa

Ratusan konsumén wareg

Tentang Kami

Téks ngeunaan perusahaan urang

  • Fl202011101052354129
about-tit-ico

Gawé SEJAK 1998

Huai'an Zhili Pipe Industry Technology Co., Ltd.

nyaéta ahli aktipitas dina panilitian sareng pamekaran, manufaktur,

penjualan salaku salah sahiji pabrik pipa anu hadé,

perusahaan ngoperasikeun mérek "pipa dokter"

Teu tiasa damel? Taros Kami!

Urang bakal ngabantosan anjeun damel deui. Gancang sareng Kualitatip.

promote_img