Tentang Kami

Profil Perusahaan

Huai'an Zhili Pipe Industry Technology Co., Ltd.

nyaéta ahli aktipitas dina panilitian sareng pamekaran, manufaktur,

penjualan salaku salah sahiji pabrik pipa anu hadé,

perusahaan ngoperasikeun mérek "pipa dokter",

tutup utama pipa PPR high-end, pipa pemanasan lantai PERT, pipa drainase pvc-u, casing listrik sareng séri lengkep sareng produk pendukung.

Perusahaan parantos bakti kana panilitian perlengkapan pipa sareng sababaraha cetakan palastik salami mangtaun-taun, teras-terasan sareng téknologi maju, internasional, manajemén profesional parantos nyiptakeun kualitas anu saé sareng mérek anu alus pisan. Perkenalan kontinyu produk anyar pikeun konsumén pikeun nyandak pilihan euyeub. Huai'an Zhili Pipe Industry Technology Co., Ltd.

Pamariksaan produksi

Pipa Dr. Guan nyetél pusat laboratorium panilitian ilmiah sareng téknologi, ngenalkeun sababaraha jalur produksi pipa sareng pipa otomatis, pipa otomatis komputer sareng alat produksi pipa, mesin cetak injeksi fungsi multi-tingkat sareng fasilitas perangkat keras produksi pipa anu sanés. Dina waktos anu sasarengan, pamekar pipa anu mayar ageung diséwa, ngandelkeun taun akrabna sareng téhnik ngadamel pipa, kalayan bantuan platform R&D komprehensif, sareng ngagunakeun alat uji lengkep pikeun ngalaksanakeun tés tekanan sareng kompresi komprési dina unggal angkatan produk, sareng komitmen pikeun ningkatkeun sareng ngembangkeun pipa. Bawa pipa anu séhat, aman sareng ramah lingkungan ka konsumén, nyanggakeun kualitas pikeun pangguna, sareng bawa unggal pipa anu pinuh ku filsafat kaséhatan ka unggal kulawarga anu bahagia.
Perusahaan ngagaduhan pusat uji coba anu propésional, tekanan pipa impor blasting tester, témpél dampak palu témpél, uji coba pelembut Vicat sareng alat uji coba sanésna, sareng ngalaksanakeun kendali kualitas prosés tina panyimpenan bahan baku dugi ka ngaleupaskeun produk.

Lokakarya produksi pipa pas

IMG_39421
IMG_39411
IMG_39371
IMG_39382
IMG_3943
IMG_3935

Budaya Perusahaan

Pikeun ngadamel mérek, urang kedah ngalakukeun kualitas heula
Profésional bakal langkung jauh
Budaya mangrupikeun kohési tina perusahaan
Pikeun ngadamel mérek, urang kedah ngalakukeun kualitas heula

Ngeunaan kahontalna mérek pipa salaku idéal perusahaan pikeun ngatur pipa doktor, promosikeun pamekaran jalan mérek kalayan budaya karakteristikna nyalira, sareng tangtukeun ideu pamekaran "mérek kedah mimiti kualitas".

Profésional bakal langkung jauh

Dr Guan Pipe yakin pisan yén ngan produksi profesional anu tiasa kéngingkeun produk anu aman, ngan ukur tinjauan profesional anu tiasa silih tukeur kapercayaan pangguna, sareng ngan ukur jasa propésional anu tiasa nyiptakeun nilai mérek langkung, janten kami terang yén ngan ukur mérek profesional anu tiasa ngajantenkeun urang balik. langkung jauh

Budaya mangrupikeun kohési tina perusahaan

Dimimitian tina ciri-cirina, urang ngagunakeun budaya pikeun ngamumulé moral para karyawan, sareng ngagunakeun budaya Dr. Guan pikeun ngarangsang kreativitas karyawan, sareng akhirna ngawangun budaya perusahaan milik Dr. Guan sareng budaya perusahaan Dr. Guan .

Layanan Merk

Tujuan jasa
Komitmen Kualitas
Ikrar
Tujuan jasa

"Kanggo nyumponan kabutuhan anjeun sareng produk anu saé kualitas sareng jasa perhatian" nyaéta prinsip jasa pipa Dr. Guan. Kalayan kabutuhan pelanggan salaku inti sareng panduan, ngawangun sistem palayanan pelanggan sareng metode layanan anu nyumponan kabutuhan pangguna, sareng ngawangun tim layanan palanggan kalayan kapuasan pangguna salaku tujuan jasa. Sistem palanggan tina mérek "Dokter Guan Pipeline" nuturkeun standar manajemén palayanan anu sami sareng nyayogikeun layanan kalayan standar kualitas anu sami pikeun pangguna di saluruh nagara.

Komitmen Kualitas

Tegas ngadukung sareng ngalaksanakeun "Hukum Kualitas Produk" nasional sareng "Hukum Perlindungan Hak Konsumén." Palaksanaan pinuh tina sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001-2008 sareng sistem sertifikasi manajemén lingkungan ISO14001 produksi standar; desain produk, R&D, sareng produksi berorientasi kana paménta pasar, pokus kana panangtayungan lingkungan, téknologi, kapribadian, mode sareng budaya produk. Ieu mangrupikeun sertipikat

Ikrar

Dina urutan pikeun mastikeun kabutuhan komprehensif pangguna, Dr. Guan Pipeline ogé nyayogikeun anjeun jasa "kualitas luhur, épisién, gancang, sareng akurat", sareng sadidintenna masihan palanggan pikeun pangrojong téknis anu taliti sareng bijaksana.

Konsultasi téknis: parameter desain produk, terminologi profesional, kinerja produk sareng solusi pangetahuan anu aya hubunganana pikeun pipa sareng perlengkapan; pamasangan produk.
Pitunjuk pangwangunan: Kanggo kamajuan konstruksi anu lancar, Dr. Guan Pipeline tiasa ngintun rékayasa sareng tanaga téknis ka lokasi konstruksi pikeun nungtun pangwangunan sareng pamasangan numutkeun kabutuhan pelanggan.
Negosiasi nawar: Nalika aya panawaran proyék, Dr. Guan Pipeline tiasa nyayogikeun tanaga profesional sareng téknis pikeun nyayogikeun seueur jasa pikeun palanggan.
Anggaran matérial: Numutkeun kana sarat gambarna, Dr. Guan Pipeline ngiring para profesional pikeun nganggarkeun bahan pikeun para klien.