pipa konstruksi sipil

  • PB water supply pipe

    Pipa suplai cai PB

    Tinjauan produk:

    Spésifikasi: 8-63MM
    Panjangna: 100ft-16000ft
    Kandel: 0,07-10
    Standar: AS / NZS 2642; BS
    Tekanan ngagawekeun: 1.6MPA-2.5MPA
    Ukuran: 15/16/18/22/28mm

  • plastic-aluminum composite piep

    piep komposit plastik-aluminium

    Tinjauan Produk

    Bahan: Poliétilén sareng Aluminium

    Ukuran:

    Warna: bodas, oranyeu sareng konéng

    Standar: ASTM F 1281, ASTM F 1282, BS 6920

    Formulir Disayogikeun: bentuk coil

    Aplikasi: suplai cai tiis, suplai cai panas sareng suplai gas

    Modél las: las langkung-lap

  • PVC-U Water Supply Pipe

    Pipa Suplai Cai PVC-U

    Bahan: poli unplasticized (vinyl Chloride)

    Peunteun Tekanan: 0.63MPa, 0.8MPa, 1.25MPa, 1.6MPa, 2.0MPa, 2.5MPa

    Ukuran: pinuh 20mm dugi kasadiaan 630mm

    Standar: ISO 1452-2, BS 6920, GB / T 10002.1

    Kelir: biru, bodas atanapi warna anu sanés sayogi nalika pamundut

    Formulir Disayogikeun: pipa tungtung polos, pipa tungtung belled atanapi pipa gasket kalayan 5,8m atanapi panjang sanésna sayogi nalika dipénta

  • Steel-plastic Composite Pipe

    Pipa komposit Baja-plastik

    Pipa baja sanyawa dilapis plastik sacara éksténsif dilarapkeun kana pasokan cai sipil, pasokan cai industri, tarung seuneu, transportasi limbah, sirkuit komunikasi, kabel serat optik, transportasi gas batubara, prosés bahan pangan, médis sareng lapangan mesin, khususna produk anu idéal pikeun pasokan cai kota.

  • pvc power supply pipe

    pipa catu daya pvc

    tinjauan produk:

    standar: IEC 614, IEC 61386-1, IEC 61386-21, AS / NZS 2053.2

    Kelir: bodas sareng warna sanés nalika dipénta

    Panjangna: numutkeun pamundut pelanggan

    Aplikasi

    Ngajaga sareng ngatur kabel listrik jero rohangan

    Kauntungannana

    Henteu konduktifInsulasi anu saé, sanggup nolak tegangan 25kv, mastikeun sistem anu aman.

    Résistansi seuneuNgabunuh diri, henteu ngadukung durukan.

    Lalawanan korosiTahan ka asam, basa sareng uyah, mastikeun biaya pangropéa anu langkung handap sareng umur pagelaran langkung lami.

    Kakuatan pangaruhTahan komprési sareng tabrakan, henteu aya retakan kusabab nyeker.

    Panampilan anu pikaresepeunMalah warna, penampilan anu saé, cocog pikeun pamasangan jero rohangan.

    Gampang dipasangBeurat enteng, gampang pikeun ngangkut, nanganan sareng masang.

    Résistansi pegatna saéBatangna moal pegat nalika nancebkeun kuku dina éta.Kauntungannana

  • pe-rt floor heating pipe

    pipa pemanasan lantai pe-rt

    PE-RT Pipe sareng Fitting didamel saluyu sareng CJ / T 175-2002, ngagunakeun kopiléter étiléna-oktylénna salaku bahan baku utama, anu ditujukeun pikeun panggunaan résistansi suhu luhur. Bahan baku na gaduh struktur molekul khusus, anu kalebet poliétilén liniér salaku ranté tulang tonggong ditambah dahan anu tiasa dikontrol, sahingga pipa PE-RT sareng perlengkapan gaduh résistansi tekanan anu hadé. Samentawis éta, éta ngagaduhan kalenturan anu langkung saé, maka éta tiasa gampang dibengkokkeun tanpa ngarobah bentukna. Éta ogé ngalaksanakeun saé dina suhu anu handap. Ditambah kaunggulan kabersihan, sendi las panas, sambungan anu dipercaya tanpa hariwang tina kabocoran, éta mangrupikeun sistem pipa anu idéal pikeun pemanasan lantai.

    Sacara umum, résistansi oksigén tina pipa palastik kirang, janten, sistem plumbing kedah dianggo kalayan pipa tahan résistansi oksigén upami diperyogikeun. Liansu PE-RT (résistansi oksigén) lantai
    pipa pemanasan ngadopsi tilu lapisan téhnik ko-ékstrusi. Pipa dilapis ku lapisan lem lééh panas sareng lapisan EVOH (résistansi oksigén) sacara merata dina permukaan. Palapis tiasa
    ngeureunkeun oksigén nembus kana sistem daur ulang panas sacara épéktip, sareng ngirangan korosi dina peralatan. Gambar di handap ieu mangrupikeun struktur pipa pemanasan lantai Liansu PE-RT (resistansi oksigén), sareng fluks perméasi oksigén tina produk urang nyumponan sarat pipa pemanasan plastik.

  • empty wall drainage pipe

    pipa drainase témbok kosong

    Tinjauan Produk

    BahanL poli Unplasticized (Vinyl Chloride)

    Ukuran: pinuh 32mm dugi kasadiaan 315mm

    Standar: ISO 3633, GB / T 5836

    Warna: kasadiaan warna bodas atanapi sanés nalika dipénta

  • empty wall spiral pipe

    pipa spiral témbok kosong

    Tinjauan produk:

    Spésifikasi: 1-3 / 4 "45mm

    Panjangna: 30/50 / 100M

    Kandel: 5.5mm

    Standar: ISO

    Barang: pipa plastik héjo pipa waja spiral kawat

    Warna: Transparan atanapi salaku pamundut konsumén

    Ukuran: 45mm * 5mm

    Bahan Baku: bubuk SG-5 PVC sareng kawat wajaKauntungannana

  • PVC-U Drainage Pipe Fittings

    Pipa solokan PVC-U Fittings

    Spesifikasi Téknis

    ItemWye

    Bahan Pas PipaPVC

    Jadwal Pas / KelasTeu Jadwal

    Ukuran Pipa - Pipa Pas6 dina

    Pas Connection TypeHub

    Max. Tekanan Henteu Dipeunteun Kanggo Aplikasi Tekanan

    Jumlah liang0

    BodasWhite

    Max. Sempet.73 Gelar F

    StandarASTM D3034

    KasatiaanASTM

    ApplicationDrain, Runtah sareng Vent

  • solid wall drainage pipe

    pipa drainase témbok padet

    Tinjauan produk:

    Spésifikasi: 1-3 / 4 "45mm

    Panjangna: 30/50 / 100M

    Kandel: 5.5mm

    Standar: ISO

    Barang: pipa plastik héjo pipa waja spiral kawat

    Warna: Transparan atanapi salaku pamundut konsumén

    Ukuran: 45mm * 5mm

    Bahan Baku: bubuk SG-5 PVC sareng kawat wajaKauntungannana

  • solid wall spiral pipe

    pipa spiral témbok padet

    Tinjauan Produk

    BahanL poli Unplasticized (Vinyl Chloride)

    Ukuran: pinuh 32mm dugi kasadiaan 315mm

    Standar: ISO 3633, GB / T 5836

    Warna: kasadiaan warna bodas atanapi sanés nalika dipénta