Taros Kami

Huai'an Zhili Pipe Industry Technology Co., Ltd.

Telepon

86-18651900219

Alamat

No 118-7, Wétan Jalan Shenzhen,

Kacamatan Qingjiangpu, Kota Huaian

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami