pipa solokan

  • empty wall drainage pipe

    pipa drainase témbok kosong

    Tinjauan Produk

    BahanL poli Unplasticized (Vinyl Chloride)

    Ukuran: pinuh 32mm dugi kasadiaan 315mm

    Standar: ISO 3633, GB / T 5836

    Warna: kasadiaan warna bodas atanapi sanés nalika dipénta

  • empty wall spiral pipe

    pipa spiral témbok kosong

    Tinjauan produk:

    Spésifikasi: 1-3 / 4 "45mm

    Panjangna: 30/50 / 100M

    Kandel: 5.5mm

    Standar: ISO

    Barang: pipa plastik héjo pipa waja spiral kawat

    Warna: Transparan atanapi salaku pamundut konsumén

    Ukuran: 45mm * 5mm

    Bahan Baku: bubuk SG-5 PVC sareng kawat wajaKauntungannana

  • PVC-U Drainage Pipe Fittings

    Pipa solokan PVC-U Fittings

    Spesifikasi Téknis

    ItemWye

    Bahan Pas PipaPVC

    Jadwal Pas / KelasTeu Jadwal

    Ukuran Pipa - Pipa Pas6 dina

    Pas Connection TypeHub

    Max. Tekanan Henteu Dipeunteun Kanggo Aplikasi Tekanan

    Jumlah liang0

    BodasWhite

    Max. Sempet.73 Gelar F

    StandarASTM D3034

    KasatiaanASTM

    ApplicationDrain, Runtah sareng Vent

  • solid wall drainage pipe

    pipa drainase témbok padet

    Tinjauan produk:

    Spésifikasi: 1-3 / 4 "45mm

    Panjangna: 30/50 / 100M

    Kandel: 5.5mm

    Standar: ISO

    Barang: pipa plastik héjo pipa waja spiral kawat

    Warna: Transparan atanapi salaku pamundut konsumén

    Ukuran: 45mm * 5mm

    Bahan Baku: bubuk SG-5 PVC sareng kawat wajaKauntungannana

  • solid wall spiral pipe

    pipa spiral témbok padet

    Tinjauan Produk

    BahanL poli Unplasticized (Vinyl Chloride)

    Ukuran: pinuh 32mm dugi kasadiaan 315mm

    Standar: ISO 3633, GB / T 5836

    Warna: kasadiaan warna bodas atanapi sanés nalika dipénta