pipa hiasan bumi

  • ppr nano antibacterial pipe

    ppr nano pipa baktéri

    Tinjauan produk:

    Kandel: 1.8-4.9mm atanapi adat

    Standar: DIN8077, DIN8078, ISO15874, Adat

    Bahan: PPR

    Panjangna: 3m / 4m / Adat

    Warna: Konéng / Héjo

    Suhu ngagawekeun: -20~ + 120

    Tekanan ngagawekeun: 1.25Mpa 1.6Mpa 2.0Mpa 2.5Mpa

  • red and blue line pipe

    pipa garis beureum sareng biru

    Tinjauan produk:

    Bahan: PVC

    Panjangna: 3m / 4m / Adat

    Kandel: 1.8-4.9mm atanapi adat

    Standar: DIN8077, DIN8078, ISO15874, Adat

    Sertifikasi:

    ISO9001: 2000 / ISO14001: 2004

    Bahan baku: SG-5 PVC Bubuk

  • pe-rt floor heating pipe

    pipa pemanasan lantai pe-rt

    PE-RT Pipe sareng Fitting didamel saluyu sareng CJ / T 175-2002, ngagunakeun kopiléter étiléna-oktylénna salaku bahan baku utama, anu ditujukeun pikeun panggunaan résistansi suhu luhur. Bahan baku na gaduh struktur molekul khusus, anu kalebet poliétilén liniér salaku ranté tulang tonggong ditambah dahan anu tiasa dikontrol, sahingga pipa PE-RT sareng perlengkapan gaduh résistansi tekanan anu hadé. Samentawis éta, éta ngagaduhan kalenturan anu langkung saé, maka éta tiasa gampang dibengkokkeun tanpa ngarobah bentukna. Éta ogé ngalaksanakeun saé dina suhu anu handap. Ditambah kaunggulan kabersihan, sendi las panas, sambungan anu dipercaya tanpa hariwang tina kabocoran, éta mangrupikeun sistem pipa anu idéal pikeun pemanasan lantai.

    Sacara umum, résistansi oksigén tina pipa palastik kirang, janten, sistem plumbing kedah dianggo kalayan pipa tahan résistansi oksigén upami diperyogikeun. Liansu PE-RT (résistansi oksigén) lantai
    pipa pemanasan ngadopsi tilu lapisan téhnik ko-ékstrusi. Pipa dilapis ku lapisan lem lééh panas sareng lapisan EVOH (résistansi oksigén) sacara merata dina permukaan. Palapis tiasa
    ngeureunkeun oksigén nembus kana sistem daur ulang panas sacara épéktip, sareng ngirangan korosi dina peralatan. Gambar di handap ieu mangrupikeun struktur pipa pemanasan lantai Liansu PE-RT (resistansi oksigén), sareng fluks perméasi oksigén tina produk urang nyumponan sarat pipa pemanasan plastik.