Warta

  • Kumaha carana milih pipa ABS sareng pipa PVC

    Bédana sareng ngabandingkeun antara ABS sareng PVC Aya produsén pipa tina sababaraha bahan di dunya, sareng salah sahijina henteu kedah langkung saé tibatan anu sanés. Barina ogé, aranjeunna ngagaduhan pangaruh anu sami. Tangtosna, nalika nyayogikeun jalma-jalma cai tawar sareng nyandak cai limbah kana ...
    Maca deui
  • Kadua, bédana antara pvc pipe sareng ppr pipa

    Beda antara pipa PPR sareng pipa PVC ketat, janten kandelna diameter pipa mangrupikeun dasarna, tapi anu penting pikeun idéntifikasi ieu kedah dialaman. Mimiti, anjeun kedah kenal sareng lingkungan pipa sareng sahenteuna ngagaduhan kesan. Dina hal ieu, saatos lami ...
    Maca deui
  • Naha pipa pc sareng pipa pvc sami dina hiasan? Naon bedana tabung pc sareng pvc tube?

    Naha tabung pc sami sareng pipah pvc? Naon bedana tabung pc sareng pvc tube? Kuring yakin yén seueur anu gaduh hiasan bingung ngeunaan ieu, janten dinten ieu industri manajemén intelektual bakal ngabagi bubuka pipa pc sareng pvc pipa pikeun sadayana, hayu urang tingali! 1 ...
    Maca deui