piep komposit plastik-aluminium

Pedaran pondok:

Tinjauan Produk

Bahan: Poliétilén sareng Aluminium

Ukuran:

Warna: bodas, oranyeu sareng konéng

Standar: ASTM F 1281, ASTM F 1282, BS 6920

Formulir Disayogikeun: bentuk coil

Aplikasi: suplai cai tiis, suplai cai panas sareng suplai gas

Modél las: las langkung-lap


Detil Produk

Tanda Produk

Kauntungannana

Koéfisién ékspansi liniér anu handap, henteu gampang deformasi sareng parobihan suhu

Fléksibel sareng tiasa disayogikeun dina coil

Anggo kirang fittings dibandingkeun sareng pipa plastik & logam konvensional

Teu aya pertumbuhan mikroorganisme sareng kabersihan

Teu korosif

Gampang dibengkokkeun, beurat handap sareng gancang dipasang

Gabungan henteu kedah napel

Biaya transportasi murah

Tiasa dianggo langkung ti 50 taun dina panggunaan anu pas

Inti aluminium sacara permanén kabeungkeut kana lapisan palastik PE-RT (suhu luhur poliétilén) lapisan. PE-RT dina lapisan jero sareng luar ngagaduhan résistansi korosi pangsaéna di lingkungan pabrik anu agrésif, bari ngaleungitkeun skala internal sareng korosi anu aya hubunganana sareng pipa udara anu dikomprés ku logam tradisional. Dipaké sareng kelengkapan Duratec, anu disayogikeun ku kuningan berlapis nikel anu kuat sareng disegel ku cincin O-dobel unik pikeun mastikeun integritas jangka panjang. Sambungan mékanis ieu henteu meryogikeun pakakas atanapi latihan khusus, sareng tiasa dipasang kirang ti 1 menit. Aplikasi kaasup hawa pabrik, distribusi gas iners, robotika, pabrik alat tangan

Aluminium, PE-RT lapisan jero sareng luar

Moal keyeng, korosi atanapi skala skala

Pamasangan gancang sareng ngaleupaskeun aksésoris

Mampuh tahan tekanan burst burst langkung ti 800 psi

Tekanan damel: 200psi @ 73ºF sareng 160psi @ 140ºF

Patuh kana standar FDA sareng NSF


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali