pipa catu daya

  • pvc power supply pipe

    pipa catu daya pvc

    tinjauan produk:

    standar: IEC 614, IEC 61386-1, IEC 61386-21, AS / NZS 2053.2

    Kelir: bodas sareng warna sanés nalika dipénta

    Panjangna: numutkeun pamundut pelanggan

    Aplikasi

    Ngajaga sareng ngatur kabel listrik jero rohangan

    Kauntungannana

    Henteu konduktifInsulasi anu saé, sanggup nolak tegangan 25kv, mastikeun sistem anu aman.

    Résistansi seuneuNgabunuh diri, henteu ngadukung durukan.

    Lalawanan korosiTahan ka asam, basa sareng uyah, mastikeun biaya pangropéa anu langkung handap sareng umur pagelaran langkung lami.

    Kakuatan pangaruhTahan komprési sareng tabrakan, henteu aya retakan kusabab nyeker.

    Panampilan anu pikaresepeunMalah warna, penampilan anu saé, cocog pikeun pamasangan jero rohangan.

    Gampang dipasangBeurat enteng, gampang pikeun ngangkut, nanganan sareng masang.

    Résistansi pegatna saéBatangna moal pegat nalika nancebkeun kuku dina éta.Kauntungannana