pipa catu daya pvc

Pedaran pondok:

tinjauan produk:

standar: IEC 614, IEC 61386-1, IEC 61386-21, AS / NZS 2053.2

Kelir: bodas sareng warna sanés nalika dipénta

Panjangna: numutkeun pamundut pelanggan

Aplikasi

Ngajaga sareng ngatur kabel listrik jero rohangan

Kauntungannana

Henteu konduktifInsulasi anu saé, sanggup nolak tegangan 25kv, mastikeun sistem anu aman.

Résistansi seuneuNgabunuh diri, henteu ngadukung durukan.

Lalawanan korosiTahan ka asam, basa sareng uyah, mastikeun biaya pangropéa anu langkung handap sareng umur pagelaran langkung lami.

Kakuatan pangaruhTahan komprési sareng tabrakan, henteu aya retakan kusabab nyeker.

Panampilan anu pikaresepeunMalah warna, penampilan anu saé, cocog pikeun pamasangan jero rohangan.

Gampang dipasangBeurat enteng, gampang pikeun ngangkut, nanganan sareng masang.

Résistansi pegatna saéBatangna moal pegat nalika nancebkeun kuku dina éta.Kauntungannana


Detil Produk

Tanda Produk

Bahan: PVC
Teu karasa: tabung heuras
Jenis: Tabung plastik thermosetting
Warna: jeruk, bodas atanapi biru
Kerung: kerung
Wangun: Babak

Katerangan

Sanyawa pas PVC dipikaterang salaku campuran garing dumasar kana kombinasi PVC sareng bahan aditif anu masihan formulasi anu diperyogikeun pikeun aplikasi pamakean akhir. Konvénsi ngarékam konsentrasi aditif dumasar kana bagian per saratus résin PVC (frasa). Sanyawa dihasilkeun ku nyampur gaul bahan-bahan, anu satuluyna dirobah jadi tulisan gél dina pangaruh panas (sareng geser). Gumantung kana jinis PVC sareng bahan aditif, sanyawa sateuacan gelasi, tiasa janten bubuk bébas / campuran garing atanapi cairan dina bentuk témpél atanapi larutan. Sanyawa PVC tiasa dirumuskeun pikeun bahan fléksibel nganggo palastik, disebat Senyawa Plastik PVC sareng kanggo aplikasi kaku tanpa palastik disebut sanyawa UPVC.

Kauntungannana

1. permukaan caang,

2.cahaya sareng warna seragam,

3. Biaya anu langkung handap,

4. Ramah lingkungan atanapi henteu,

5. bau teu khusus,

6. tiis sareng tahan UV.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali