Pipa solokan PVC-U Fittings

Pedaran pondok:

Spesifikasi Téknis

ItemWye

Bahan Pas PipaPVC

Jadwal Pas / KelasTeu Jadwal

Ukuran Pipa - Pipa Pas6 dina

Pas Connection TypeHub

Max. Tekanan Henteu Dipeunteun Kanggo Aplikasi Tekanan

Jumlah liang0

BodasWhite

Max. Sempet.73 Gelar F

StandarASTM D3034

KasatiaanASTM

ApplicationDrain, Runtah sareng Vent


Detil Produk

Tanda Produk

SHRH UPVC PIPE Kauntungan

Kapasitas Aliran Tinggi: Tembok interior lemes sareng gesekan low tina fittings drainase PVC-U ngahasilkeun résistansi aliran lemah sareng volume tinggi.

Résistansi Korosi: Pipa solokan PVC-U mangrupikeun konduktor sanés listrik sareng kalis tina réaksi éléktrokimia anu disababkeun ku asam, basa, sareng uyah anu nyababkeun korosi dina logam.

Waragad Pamasangan Lemah: fittings drainase PVC-U anu enteng sareng dipasang nganggo semén pangleyur, sareng gabungan gasketed. Kemudahan pamasangan ngirangan biaya instalasi.

Hirup Jasa Panjang: fittings drainase PVC-U tiasa dianggo langkung ti 50 taun dina panggunaan anu pas.

Ramah lingkungan: pipa solokan PVC-U tiasa didaur.

Fitur SHRN UPVC PIPE

1. Pedaran: Pipa tiiseun kerung

2. Bahan: unplasticized polyvinyl chloride

3. ukuran: 16mm nepi ka 630mm

4.Warna: warna bodas sareng sanésna aya paménta

5. sambungan: socket-spigot gabungan sareng semén pelarut

6. Standar: ISO 3633: 2002

7. Sertifikasi: ISO9001, ISO14001 sareng OHSAS18001

8. Aplikasi: solokan sareng kokotor

 Naha milih urang

1.We gaduh kamampuan r & d anu kuat sareng kamampuan kontrol kualitas. Perusahaan kami mangrupikeun pemasok partikel komposit PVC anu propésional kalayan sajarah langkung ti 25 taun. Kami ngagaduhan kamampuan r & d anu kuat sareng kamampuan kontrol kualitas.

2. Perusahaan ngagaduhan kakuatan téknis anu kuat, pilihan bahan anu saé, peralatan canggih sareng pangalaman produksi anu euyeub.

3. Kami gaduh rupa-rupa produk.

4. Anjeun tiasa milih sanyawa PVC ieu:

Numutkeun kana atos (kaku, semi-kaku, lemes), Numutkeun fungsi (insulasi, buktina minyak, buktina tiis, résistansi suhu luhur, tahan maké, bau handap, sareng sajabana).

5. Spésifikasi khusus tiasa disayogikeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali