Pipa komposit Baja-plastik

Pedaran pondok:

Pipa baja sanyawa dilapis plastik sacara éksténsif dilarapkeun kana pasokan cai sipil, pasokan cai industri, tarung seuneu, transportasi limbah, sirkuit komunikasi, kabel serat optik, transportasi gas batubara, prosés bahan pangan, médis sareng lapangan mesin, khususna produk anu idéal pikeun pasokan cai kota.


Detil Produk

Tanda Produk

Kauntungannana

Résistansi Korosi Alus 

Kalayan kakuatan napel anu kuat, kompak anu hadé sareng tahan sora kana korosi, lapisan palastik jero tina pipa baja sanyawa palapis plastik sacara efektif tiasa manjangkeun umur pipa. Dina kaayaan umum, jas galvanis sacara efektif tahan ka korosi. Tapi, dina lingkungan padamelan anu goréng sapertos lingkungan asam pipa baja sanyawa dilapis palastik langkung saé tibatan pipa galvanis anu beuleum.

Kakuatan mékanis alus teuing 

Kalayan kakuatan mékanis anu saé salaku salah sahiji pipa baja galvanis anu panas-panas, pipa baja sanyawa dilapis plastik sacara épéktip tiasa nanggung pangaruh luar sapertos pangaruh, bending, tekanan, jst.

Harta Saniter Anu Saé

Dijieunna tina bubuk résin poliéte atanapi epoxy, lapisan palastik teu pikaresepeun, teu raos, henteu ngahasilkeun polusi cai, sampurna dugi ka standar nagara pikeun pipa saluran cai domestik.

Résistansi Cairan Leutik 

Kalayan témbok jero anu lemes sareng gesekan alit, pipa baja sanyawa dilapis palastik kanggo pasokan cai sesah pikeun ngumpulkeun saluran cai sareng tahan résistansi cairan alit, henteu pernah ngahalangan aliran cai.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali