pipa suplai cai

  • PB water supply pipe

    Pipa suplai cai PB

    Tinjauan produk:

    Spésifikasi: 8-63MM
    Panjangna: 100ft-16000ft
    Kandel: 0,07-10
    Standar: AS / NZS 2642; BS
    Tekanan ngagawekeun: 1.6MPA-2.5MPA
    Ukuran: 15/16/18/22/28mm

  • plastic-aluminum composite piep

    piep komposit plastik-aluminium

    Tinjauan Produk

    Bahan: Poliétilén sareng Aluminium

    Ukuran:

    Warna: bodas, oranyeu sareng konéng

    Standar: ASTM F 1281, ASTM F 1282, BS 6920

    Formulir Disayogikeun: bentuk coil

    Aplikasi: suplai cai tiis, suplai cai panas sareng suplai gas

    Modél las: las langkung-lap

  • PVC-U Water Supply Pipe

    Pipa Suplai Cai PVC-U

    Bahan: poli unplasticized (vinyl Chloride)

    Peunteun Tekanan: 0.63MPa, 0.8MPa, 1.25MPa, 1.6MPa, 2.0MPa, 2.5MPa

    Ukuran: pinuh 20mm dugi kasadiaan 630mm

    Standar: ISO 1452-2, BS 6920, GB / T 10002.1

    Kelir: biru, bodas atanapi warna anu sanés sayogi nalika pamundut

    Formulir Disayogikeun: pipa tungtung polos, pipa tungtung belled atanapi pipa gasket kalayan 5,8m atanapi panjang sanésna sayogi nalika dipénta

  • Steel-plastic Composite Pipe

    Pipa komposit Baja-plastik

    Pipa baja sanyawa dilapis plastik sacara éksténsif dilarapkeun kana pasokan cai sipil, pasokan cai industri, tarung seuneu, transportasi limbah, sirkuit komunikasi, kabel serat optik, transportasi gas batubara, prosés bahan pangan, médis sareng lapangan mesin, khususna produk anu idéal pikeun pasokan cai kota.